Providers

Online Betaalkaarten

Uitleg Betaalmethoden
 

Saldo checken

Hieronder vind je per provider de instructies om het saldo van je beltegoed te checken. Als je hier vragen over hebt, kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.
Lyca Lyca opwaarderen


Saldo checken Lyca
Toets *101# op je Lyca toestel en druk vervolgens op de verzend toets. Je ziet nu in het scherm hoeveel beltegoed je nog hebt. Ook kun je bellen naar 1244 en de instructies volgen.

Lyca opwaarderen
Vodafone Vodafone opwaarderen


Saldo checken Vodafone
Vodafone saldo checken doe je als volgt: toets *101# en druk vervolgens op de verzend of groene bel toets. Je ziet nu in het schrem hoeveel saldo je nog hebt.

Vodafone opwaarderen
T-Mobile T-Mobile opwaarderen


Saldo checken T-Mobile
Om het saldo van je T-Mobile beltegoed te checken, bel je naar 1344 en volg je de instructies. Je ontvangt dan een gratis SMS met het resterende saldo van je beltegoed.

T-Mobile opwaarderen
Lebara Lebara opwaarderen


Saldo checken Lebara
Om het saldo van je Lebara beltegoed te checken, toets je *100# en druk je vervolgens op de bel toets. In het schrem lees je nu het saldo van je beltegoed af.

Lebara opwaarderen
Telfort Telfort opwaarderen


Saldo checken Telfort
Telfort beltegoed saldo check: toets *100# en druk vervolgens op de groene bel toets. Je ziet nu in het scherm het saldo van je beltegoed.

Telfort opwaarderen
Tele2 Tele2 opwaarderen


Saldo checken Tele2
Tele2 beltegoed saldo checken: toets op de telefoon waarvan je het beltegoed wilt checken *111# en druk vervolgens op de verzend of groene bel toets. De hoogte van het saldo van je Tele2 beltegoed zie je nu in het scherm van je telefoon staan.

Tele2 opwaarderen
KPN KPN opwaarderen


Saldo checken KPN
KPN beltegoed saldo checken doe je zo: toets *101# of *106# en druk vervolgens op de verzend toets. Je ziet nu in het scherm hoeveel beltegoed je nog hebt.

KPN opwaarderen
Telesur Telesur opwaarderen


Saldo checken Telesur
Toest *101# in op de mobiele telefoon waarvan je het saldo wilt checken en bevestig met de beltoets. Vervolgens wordt het actuele beltegoed saldo op je Telesur SIM-kaart zichtbaar op je beeldscherm.

Telesur opwaarderen
Delight Delight opwaarderen


Saldo checken Delight Mobile
Delight Mobile saldo checken: toets op de prepaid telefoon waarvan je het beltegoed saldo wilt checken *192# en druk op de verzend toets. Het saldo van je Delight Mobile beltegoed zie je nu in het scherm van je telefoon staan.

Delight opwaarderen
Ortel Ortel opwaarderen


Saldo checken Ortel
Ortel beltegoed saldo opvragen: toets op de prepaid telefoon waarvan je het beltegoed wilt checken *101# en druk vervolgens op de groene bel toets. Je ontvangt vervolgens een SMS met het saldo van je beltegoed.

Ortel opwaarderen
Vectone Vectone opwaarderen


Saldo checken Vectone
Om het saldo van je Vectone beltegoed te checken, toets je *101# en druk je vervolgens op de verzend of groene bel toets. Het saldo van je Vectone beltegoed zie je vervolgens in het scherm van de telefoon.

Vectone opwaarderen
Budgetphone Budgetphone opwaarderen


Saldo checken Budget Phone
Budget Phone beltegoed checken: toets op de telefoon 444 en druk op de groene bel toets. Je hoort vervolgens de hoogte van het saldo van je beltegoed.

Budgetphone opwaarderen
*bliep *bliep opwaarderen


Saldo opvragen *bliep
Om het saldo van je *bliep beltegoed op te vragen bel je naar 1344 en volg je alle instructies. Je ontvnagt dan een SMS bericht met het resterende saldo van je beltegoed.

*bliep opwaarderen
88 mobile 88 mobile opwaarderen


Saldo checken 88 mobile
88 mobile beltegoed saldo checken: toets op de telefoon waarvan je het beltegoed wilt opvragen 1244 en vervolgens op groene bel toets. Je hoort nu een menu; kies voor optie 1 om je saldo te beluisteren.

88 mobile opwaarderen
GT Mobile GT Mobile opwaarderen


Saldo checken GT Mobile
GT Mobile beltegoed saldo opvragen: bel naar 1244 en volg de instructies aan de telefoon. Je kunt ook bellen naar 1344. Je ontvangt dan direct een SMS met het saldo van je beltegoed.

GT Mobile opwaarderen
Toggle Mobile Toggle Mobile opwaarderen


Saldo checken Toggle
Toggle saldo checken: toets op de telefoon waarvan je het beltegoed wilt checken *101# en druk vervolgens op de verzend of groene bel toets. Het saldo van je Toggle beltegoed zie je nu in het scherm van je telefoon staan.

Toggle Mobile opwaarderen