Providers

Online Betaalkaarten

Uitleg Betaalmethoden
 

Opwaardeer instructies

Zoek je de opwaardeer instructies of het opwaardeer nummer van jouw provider? Hieronder vind je deze instructies per provider in een overzichtelijke lijst. Lukt het niet je beltegoed op te waarderen met deze opwaardeer instructies? Neem dan contact op met onze helpdesk.
Lyca Lyca opwaarderen


Opwaardeer instructies Lyca
Bel naar 1244(of 92#) en volg de gesproken instructies. Of toets *101*beltegoedcode# toetsen op je GSM en dan de ‘bellen’ toets.
Voor het opwaarderen van beltegoed vanuit het buitenland, bel je naar +31684001244.

Lyca opwaarderen
Vodafone Vodafone opwaarderen

Opwaardeer instructies Vodafone
Bel met je telefoon naar 1200 en toets een 1. Toets daarna een 2 om op te waarderen. Toets nu je Vodafone beltegoedcode in. Ook kun je *102*je-15-cijferige-opwaardeercode# intoetsen op de telefoon en op de beltoets drukken.

Vodafone opwaarderen
T-Mobile T-Mobile opwaarderen

Opwaardeer instructies T-Mobile
Bel met de mobiele telefoon naar 1244. Toets een 2. Toets daarna de opwaardeercode in, gevolgd door een #. Een T-mobile databundel moet na het opwaarderen van je T-mobile beltegoed nog geactiveerd te worden. Hiervoor doe je afhankelijk van welke bundel je wilt het volgende. T-mobile internet: sms INTERNET AAN naar 4000, T-mobile internet maand: sms INTERNET MAAND AAN naar 4000, T-mobile internet maand extra: sms INTERNET MAAND XTRA AAN naar 4000.

T-Mobile opwaarderen
Lebara Lebara opwaarderen


Opwaardeer instructies Lebara
Bel naar 1244. Toets een 2 om op te waarderen. Toets de 14-cijferige code in, gevolgd door een #. Je kunt ook *123*opwaardeercode# toetsen en dan op verzenden drukken.

Lebara opwaarderen
Telfort Telfort opwaarderen


Opwaardeer instructies Telfort
Bel naar 1244 en volg de instructies. Toets de 14-cijferige opwaardeer code zodra daar om gevraagd wordt.

Telfort opwaarderen
Tele2 Tele2 opwaarderen


Opwaardeer instructies Tele2
Opwaarderen van het Tele2Mobiel beltegoed: toets op je mobiele telefoon de *110*beltegoedcode# en je drukt op de beltoets.

Tele2 opwaarderen
KPN KPN opwaarderen


Opwaardeer instructies KPN
Bel naar 1244 en volg de gesproken instructies op. Hierna word je KPN beltegoed bijgeschreven.

KPN opwaarderen
Telesur Telesur opwaarderen


Opwaardeer instructies Telesur
Het opwaarderen van je Telesur beltegoed voor Nederland doe je eenvoudig door *100*opwaardeercode# in te toetsen op de mobiele telefoon waarvan je het beltegoed wilt opwaarderen. Vervolgens bevestig je met de beltoets en wordt het Telesur beltegoed meteen opgewaardeerd.

Telesur opwaarderen
Delight Delight opwaarderen


Opwaardeer instructies Delight Mobile
Toets op je mobiele telefoon *191*10-cijferige beltegoedcode# en druk op de bel-toets. Ook kun je Delight Mobile beltegoed opwaarderen door te bellen naar 1244 en de opwaardeerinstructies te volgen.

Delight opwaarderen
Ortel Ortel opwaarderen


Opwaardeer instructies Ortel Mobile
Bel het opwaardeernummer 1244 en kies je vervolgens voor optie 9. Volg de instructies en voer de beltegoedcode in. Vanuit het buitenland bel je naar +316 1200 1244.

Ortel opwaarderen
Vectone Vectone opwaarderen


Opwaardeer instructies Vectone Mobile
Bel met je mobiel naar 1244 om je beltegoed op te waarderen en volg de instructies. Voer de opwaardeercode in wanneer hier om wordt gevraagd. Je kunt je beltegoed ook opwaarderen door *101*beltegoedcode# in te toetsen en de beltoets in te drukken.

Vectone opwaarderen
Budgetphone Budgetphone opwaarderen


Opwaardeer instructies Budgetphone
Ga met je opwaardeercode naar Budgetphone.nl. Daar kun je de code invullen als je inlogt op jouw account.

Budgetphone opwaarderen
*bliep *bliep opwaarderen

Opwaardeerinstructies *bliep

*bliep beltegoed opwaarderen is heel gemakkelijk. Bel naar 1244 en volg de gesproken instructies. Toets vervolgens een 2, daarna de opwaardeercode en als laatste een #.

*bliep opwaarderen
88 mobile 88 mobile opwaarderen


Opwaardeer instructies 88 mobile
88 mobile beltegoed kun je als volgt opwaarderen: toets op je mobiele telefoon *133*opwaardeercode# en druk op de bel toets. Je beltegoed wordt nu opgewaardeerd.

88 mobile opwaarderen
GT Mobile GT Mobile opwaarderen


Opwaardeer instructies GT Mobile
GT Mobile beltegoed opwaarderen kan heel snel door te bellen naar 1244. Volg de ingesproken instructies om je beltegoed op te waarderen.

GT Mobile opwaarderen
Toggle Mobile Toggle Mobile opwaarderen


Opwaardeer instructies Toggle Mobile
Toets op je mobiele telefoon *101*beltegoedcode# en drukt vervolgens op de beltoets. Je kunt ook beltegoed opwaarderen door te bellen naar 1244 en de gesproken instructies te volgen.

Toggle Mobile opwaarderen