Providers

Online Betaalkaarten

 

Betaalmethoden

Op Opwaarderen.eu dragen we zorg voor veilig en betrouwbaar betalen. We bieden de keuze uit onderstaande betaalmethoden. Lees per betaalmethode de details om op te waarderen.
iDeal


iDeal
Betaal eenvoudig met iDeal. Nadat de bank is geselecteerd opent zich het betaalscherm van de internet bankier omgeving van de gekozen bank. De transactie wordt direct verwerkt, dit kan in enkele gevallen maximaal 30 minuten duren.

Paypal


Paypal
Betaal anoniem je beltegoedcode met behulp van Paypal. Je logt eenvoudig in op een Paypal account en doet vervolgens de betaling. Zodra de betaling door Opwaarderen.eu verwerkt is, wordt de beltegoedcode naar keuze per mail naar je toegestuurd.

Creditcard


Creditcard
Je kunt de beltegoedcode betalen met behulp van je creditcard. Je kiest voor de creditcard, vult de gegevens in van jouw creditcard en je bevestigt de betaling met de CVC-code. Nadat de betaling verwerkt is, wordt de beltegoedcode direct naar jou verzonden. Je kunt nu direct je beltegoed opwaarderen.

IVR


Telefoon
Met iedere telefoon kun je afrekenen. Na het kiezen van deze optie wordt er een telefoonnummer en code weergeven. Tijdens het gesprek moet de code worden ingetoetst, vervolgens wordt er met een tijdbalk aangegeven hoe lang je moet bellen om het bedrag te voldoen. Zodra de tijdbalk vol is wordt automatisch de verbinding verbroken en is er betaald.