Providers

Online Betaalkaarten

Uitleg Betaalmethoden
 

Veelgestelde vragen (FAQ)

De meest gestelde vragen op Opwaarderen.eu, en de antwoorden op deze vragen.

Ik heb een e-mail ontvangen om te betalen middels een betaalkaart

Er zijn momenteel diverse nep e-mails in de omloop. Deze e-mails worden zogenaamd verstuurd uit de naam van iDeal Nederland - ING (Scootercity), Staatsloterij, Intrum Justitia en CJIB. In deze e-mails wordt gevraagd om iets te betalen middels een betaalkaart. Dit kan gaan om een boete, bagage of iets anders. Er staat een link in naar onze website, waar je de betaalkaart kunt kopen. Daarna wordt gevraagd om op een link te klikken, zodat jij aan je betaling kunt voldoen. Op die manier bemachtigen deze fraudeurs jouw kaartgegevens en ben je het bedrag op je betaalkaart kwijt. Wij adviseren je hier NIET op in te gaan, omdat het gaat om nep e-mails.

Wij doen er alles aan om te voorkomen dat men het slachtoffer wordt van deze fraudegevallen. Zo hebben wij een melding boven de betaalkaarten gezet met een korte uitleg over de nepmails. Verder zetten wij wanneer wij een nieuwe fraudemail zien een melding op onze Facebook pagina.

Wil jij meer weten over de nepmails? Bekijk dan de website van de Nationale Helpdesk voor vragen en meldingen over fraude.

Is je vraag niet beantwoord? Neem contact met ons op