Lyca opwaarderen

Providers

Online Betaalkaarten

Uitleg Betaalmethoden
 

Lyca opwaarderen:

Lycamobile Lycamobile beltegoed 10 euro Beltegoed €10 € 10,00
Lycamobile Lycamobile beltegoed 20 euro Beltegoed €20 € 20,00
Lyca Data S Lyca Data S 7.5 Lyca Data S 7.5 EUR € 7,50
Lyca Data XL Lyca Data XL 30.0 Lyca Data XL 30.0 EUR € 30,00
Lyca All in One Bundel L Lyca Alles-in-1 Bundel Alles-in-1 Bundel € 30,00
Lyca Data XS Lyca Databundel XS Lyca Databundel XS € 5,00
Lyca Data M Lyca Databundel M Lyca Databundel M € 10,00
Lyca Data L Lycamobile Databundel L Lyca Databundel L € 20,00

Lyca opwaarderen:

Lyca opwaarderen voor je Lyca simkaart. Kies de hoogte van het bedrag uit waarmee je wilt opwaarderen.

Opwaardeerinstructies

Bel naar 1244(of 92#) en volg de gesproken instructies. Of toets *101*beltegoedcode# toetsen op je GSM en dan de ‘bellen’ toets. Voor het opwaarderen van beltegoed vanuit het buitenland, bel je naar +31684001244.

Controleren Lycamobile Beltegoed

Toets *101# op je Lyca toestel en druk vervolgens op de verzend toets. Je ziet nu in het scherm hoeveel beltegoed je nog hebt. Ook kun je bellen naar 1244 en de instructies volgen.

Geldigheidsduur Lycamobile Beltegoed

Lycamobile is onbeperkt bruikbaar, zolang je er minstens eens in de zes maanden gebruik van maakt. Doe je dat niet, wordt je tegoed gedurende 3 maanden bevroren. Als je tijdens die periode een keer opwaardeert, is je tegoed weer bruikbaar. Als je echter na de totale periode van 9 maanden niets met je tegoed doet, wordt de sim-kaart geblokkeerd en kun je het niet meer gebruiken.

Lycamobile Holland Bundel

Bestel vanaf nu de Lycamobile Holland Bundel op Opwaarderen.eu en profiteer van speciale tarieven voor het bellen naar de mobiele telefoon en vaste lijn binnen Nederland. Het activeren van de Lyca Holland Bundel doe je door hierboven een Lyca Holland Bundel beltegoedcode aan te schaffen en hiermee je beltegoed op te waarderen. Een overzicht van alle informatie over de Lycamobile Holland Bundel vind je op Lycamobile.nl. Je controleert je Lyca Holland Bundel tegoed op ieder moment van de dag door *136# in te toetsen en op verzenden te drukken. De Lyca Holland Bundel wordt automatisch verlengd, tenzij je de bundel één dag voordat de Lyca Holland Bundel verloopt opzegt, door te bellen naar de klantenservice via het nummer 1200.

Lycamobile Alles-in-1 Bundel

De Lycamobile Alles-in-1 Bundel is ook te koop op Opwaarderen.eu. Deze bundel van Lyca geeft je voor een periode van 30 dagen tegoed voor 1000 minuten voor nationaal of internationaal belverkeer. Ook krijg je 1gb aan internet tegoed en kun je onbeperkt gratis bellen en sms'en van Lycamobile naar Lycamobile. Alle voorwaarden van de Alles-in-1 Bundel zijn te vinden op Lycamobile.nl.

Mini Surf Data Bundel van Lycamobile

Wil je internet tegoed van Lycamobile? Bestel dan de Lycamobile Mini Surf Data Bundel (150 mb). Het activeren van je Lycamobile Data Bundel doe je op de gebruikelijke wijze. Op iedere moment van de dag kun je checken hoeveel internet tegoed je nog over hebt, door *136# in te toetsen en op verzenden te drukken.