Telesur opwaarderen

Providers

Online Betaalkaarten

Uitleg Betaalmethoden
 

Telesur opwaarderen:

Telesur Telesur 20 Euro Beltegoed €20 € 20,00

Telesur opwaarderen:

Je prepaid Telesur SIM-kaart kun je eenvoudig online opwaarderen met Opwaarderen.eu. Je kiest hierboven het bedrag waarmee je het Telesur beltegoed wilt opwaarderen. Daarna vul je een e-mailadres in waarop je de beltegoedcode zult ontvangen en controleer je de bestelling.

Opwaardeerinstructies


Om je Telesur beltegoed op te waarderen toets je op de mobiele telefoon *100*opwaardeercode# in. Daarna druk je op de beltoets. Je beltegoed wordt nu automatisch opgewaardeerd met het bedrag dat je aan beltegoed hebt gekocht.

Controleren Telesur beltegoed


Het restant van je Telesur beltegoed kun je controleren door op je mobiele telefoon waarvan je het actuele beltegoedrestant wilt weten *101# in te toetsen. Vervolgens druk je op de beltoets om je invoer te bevestigen. Je krijgt het restant van je Telesur beltegoed daarna op het scherm te zien.

Geldigheidsduur


Je totale Telesur beltegoed is na iedere opwaardering weer 365 dagen geldig. Het is wel belangrijk om je Telesur SIM-kaart regelmatig te gebruiken om te bellen, omdat na 180 dagen inactiviteit je SIM-kaart wordt geblokkeerd. Het resterende beltegoed ben je dan helaas kwijt.