*bliep opwaarderen

Providers

Online Betaalkaarten

Uitleg Betaalmethoden
 

*bliep opwaarderen:

*bliep opwaarderen:

Let op: vanwege de overstap van het T-Mobile naar het Tele2 netwerk, heb je als *bliep gebruiker een nieuwe simkaart nodig. Met de opwaardeercode die je bij ons koopt kun je het beltegoed op je nieuwe *bliep simkaart opwaarderen.

Bliep opwaarderen voor je Bliep simkaart is niet moeilijk. Hierboven kies je voor het bedrag waarmee je wilt opwaarderen, je plaatst de bestelling, rekent af en zo heb je snel een beltegoedcode voor *bliep in handen. *bliep maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van Tele2 en pakt alles net iets anders aan dan andere providers. Bij *bliep betaal je namelijk per dag voor een databundel!

De databundels worden aangeboden als verschillende dagen; White Day, Light Day en Yellow Day. Voor 0 euro per dag ontvang je geen data (White Day), voor 0.25 cent per dag ontvang je 10 MB (Light Day) en voor 0.50 cent per dag ontvang je 67 MB (Yellow Day). Ook profiteer je altijd van 3x sneller internet ongeacht de databundel en betaal je maar 5 cent per minuut voor bellen of sms’en.

Opwaardeer instructies

*bliep beltegoed opwaarderen is heel gemakkelijk. Bel naar 1244 en volg de gesproken instructies. Toets vervolgens een 2, gevolgd door de opwaardeercode en sluit af met een #. Ook kun je de *bliep app downloaden en via deze app de opwaardeercode van Opwaarderen.eu gebruiken om je beltegoed op te waarderen.

*bliep Saldo Opvragen

Om het saldo van je *bliep beltegoed op te vragen bel je naar 1344 en volg je alle instructies. Je ontvangt dan een SMS bericht met het resterende saldo van je beltegoed. Een andere optie is kosteloos bellen naar 1244 om je resterende saldo te horen.

Geldigheid

Het saldo op je Bliep simkaart is in principe onbeperkt houdbaar. Hiervoor moet je wel eens in de 6 maanden gebruik maken van je simkaart door te bellen, sms'en, internetten of je beltegoed opwaarderen.